Designteamet

Her er vårt fantastiske designteam som enhver tid står på for og være med og inspirerer og spre glede over denne hobbyen vår.

Opprinnelig fra Skedsmo området, men har flyttet til det vakre Sørlandet, nærmere bestemt Arendal. Jeg har vært med kaBoks siden starten og jeg rett og slett elsker det, jeg er og DT ansvarlig her. Jeg er fast skribent for The Paper Crafting og DT for Nordsalten Hobbyklubb.Til vanlig er jeg student, og livet er ganske så hektisk, men bra. Jeg begynte med scrapping i slutten av 2010 og jeg elsker miljøet, kreativiteten og alle de vennligsinnede menneskene jeg finner her. Tre ting jeg må ha når jeg scrapper: Papir, knapper og kaBoks produkter ;-)
Efter nu at have arbejdet over 30 år i den grafiske branche, hvor jeg har undervist skiltemalere og grafikere i hele verden i “computer”, nyder jeg nu at arbejde på deltid og bruger min fritid på at lege med grafikken og mine dejlige hunde…
Jeg har arbejdet med papir i nogle år nu og jeg synes det et spændende og fleksibelt materiale. Min favorit er helt klart at lege med teknikker og konstruktion. Dvs. at bygge bøger, “opfinde” ny kort bukninger, lege med forskellige blækker, farve, pulvere og andet kemi . Desuden synes jeg godt om at blande de gamle tryk teknikker med de nye materialer.
Tre ting må have er papir, sværte og pynt :-)


Jeg er fra den skønne årgang 1975 og bor med min mand på en gammel gård på Fyn. Til dagligt sælger jeg legetøj, hvilket jeg har gjort i mange år, og fritiden bliver brugt på denne dejligt papir hobby i mit scrapværksted. Jeg stiftede bekendskab med hobbyen i 2008 og siden da, er det gået stærkt og det er blevet en stor del af min tilværelse. Jeg har været så heldig at have været en del af design teams for Multiscrap, Riddersholm design, Picturing the world samt GDT for Ett Trykk 2014 + 2015 + 2016.
Min stil kendetegner sig ved masser af lag og pynt.
Jeg bruger stort set altid dies, blomster og glitter på mine projekter.
Jeg bor i Eigersund med mann og to katter. Har tre voksne barn og to barnebarn.
I scrappeverden er jeg Bente 53.
Begynte å scrappe litt 2004, men tok helt av i 2008 og en kan trygt si at jeg er hekta på denne flotte hobbyen. Liker godt forskjellige bretteteknikker og lager vel mest kort. Har drevet med forskjellige håndarbeid opp gjennom tidene, men i dag blir det mest denne kjekke scrappingen og strikking.
Er DT for Card and Scrap og DT for Papirplaneten.
Jobber deltid som selger hos Expert som jeg trives godt med.
Tre ting jeg må ha er papir, dies og perler:)Jag heter Anna Uhras, är född 1974 och är en scrappande hustru, fembarns mamma och frisör.
Det är för mig en stor ära och otroligt roligt att blivit tillfrågad att vara dt här hos härliga KaBoks.
Scrapbooking är min lilla oas av egentid även om det kanske blir bara små stunder i taget så hämtar jag andan från livets framfart där.
Dessutom har jag lärt känna så många härliga människor genom den här underbara hobbyn.
Jag bor med min familj, make och fem barn i åldrarna 21,19,17, 5 och 3, i ett litet samhälle i södra Norrland/Hälsingland som heter Edsbyn.
Första gången jag kom i kontakt med scrapbooking var omkring 2007 man det var under 2012 som jag började mer på allvar och med layouter. Sen har intresset bara eskalerat och frågar du min familj är jag helt klart beroende :)
Min stil är ofta ganska färgglad och med små detaljer men ändå ganska "clean".
Något som ofta eller alltid slinker med (just nu) är sytrådstrassel, symaskins söm och colormist.
Jag ser framemot att få vara en del av det här härliga gänget och inspirera.

Mitt navn er Linda Hjemgård og jeg har fått lov til å reise rundt solen 41 ganger.
Det er nå over 12 år siden jeg fikk gleden av å ta i bazzil og mønsterark for første gang og det har blitt mye papirer siden den gang.

Det er to ting foruten papir jeg ikke kan leve uten, blomster og dies. Det må nesten være blomster og dies på alle kortene jeg lager. Men det hender det kommer noen uten også. Jeg tror ikke jeg har noe bestemt stil, men at det kan bli mye romantisk/shabby chic går ikke ann å putte under en stol.

Jeg er super glad for å fått muligheten til å bli med på dette herlige teamet, og det var lett å si ja da jeg fikk spørsmålet.Tidligere DT medlemmer : 

Vi vil for alltid være takknemlig for all den flotte inspirasjonen dere delte med med oss alle.Vi sees i blogglandia, og all lykke ønskes dere videre på ferden.                         

                           

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar